Друкарня МАКРОС
Вишукана поліграфія для вибагливих замовників

Перегляньте зразки
нашої продукції
     Ознайомтесь з цінами
на нашу продукцію

Створюючи календар, робіть так, щоб Вам було приємно на нього цілий рік дивитись

Календар – невід’ємний атрибут будь-якого, офісного, чи житлового приміщення. Навіть складно згадати місце, де живуть, чи працюють люди, і там не знайшлося б календаря. Календар – один з найстаріших винаходів людства. Кожна велика культура, чи цивілізація вигадувала свій принцип літочислення. Новий рік можна зустрічати кілька разів за різними календарями. З гумором, і все ж таки, з деяким острахом згадуємо ми про календар майа, що закінчується теперішнім, 2012 роком.

Календарі бувають різні: від маленьких, кишенькових, розміром, як долоня, до великих сувенірних, з окремим листом А1 формату на кожен місяць. Календар з року в рік – найтиповіший і одночасно найцікавіший та найоригінальніший корпоративний подарунок.

Та цей сувенір витримує своєрідний негласний конкурс на розміщення. Багато компаній щорічно друкують свої календарі і дарують їх клієнтам і партнерам. Але місце під сонцем (а точніше, на стінах, чи на столах робочих кабінетів) отримують лише найкращі.

Як створити такий календар, щоб його розмістили на стіні чужого офісу?

Перша і головна вимогаякість і ще раз якість! З 10 подарованих на Новий рік календарів найперше відберуть найякісніші. На що звертають увагу? Друк, порізка, зшивка, стрічка з віконечком у квартальному календарі, пружини, папір, картон та деякі інші особливості.

Як відрізнити високу якість від низької? Приходьте до нас! Ми покажемо Вам цілу колекцію ідеальних календарів, які ми друкували і збирали протягом 10 років!!! Погані зразки Ви завжди зможете знайти самі.

Друга – календарна сітка. Календар – безсумнівно, естетика. Але там, де ним будуть користуватися, головне – функціональність. Тому такі популярні квартальні календарі в кабінетах економістів і бухгалтерів! Квартальна сітка повинна бути зручного формату, надрукована читабельним шрифтом оптимального розміру, щоб очі, дивлячись на нього, не втомлювались. Чітко має сприйматися певний проміжок часу. Ми знаємо про календарні сітки все, для того, щоб зробити Ваш календар бездоганним.

Третя вимога – картинка. Безперечно, привабливі, миловидні зображення породжують бажання дивитися на них довго. Це можуть бути красиві пейзажі з різних куточків світу, архітектурні шедеври, інші цінності та ідеї.

Календар – це багата тематика: від найдорожчих картин світу до гумористичних сюжетів з життя тітки Соні з анекдотами, надрукованими на кутах сторінки. Головне – гармонійно зв’язати тему з рекламною кампанією Вашої фірми, для якої цей календар створюється.

Створюйте і замовляйте календарі, адже це прекрасна можливість не тільки висловити повагу та турботу своїм клієнтам і партнерам, але ще й безкоштовно розмістити власну рекламу.

Тетяна Козак | 25/5/2012 | Календарі Квартальні календарі Каледарні сітки Виготовлення календарів