Друкарня МАКРОС
Вишукана поліграфія для вибагливих замовників

Перегляньте зразки
нашої продукції
     Ознайомтесь з цінами
на нашу продукцію

Навіщо потрібне портфоліо, або що означає знайомство з компанією

Близьке знайомство з людиною, сім’єю чи підприємством починається з вивчення роду діяльності, інтересів, а також того, наскільки добре у когось виходить робити свою справу.

З того, наскільки смачні страви і, чи є порядок вдома, ми складаємо враження про господиню, за результатами роботи оцінюють спеціаліста, фірми-виробники виставляють на продаж свої товари, а окремі люди і компанії, які задіяні у творчих напрямках чи займаються наданням послуг, демонструють портфоліо.

Портфоліо – це своєрідне резюме, за яким можна визначити, годиться чи не годиться підприємство для виконання необхідних робіт. Про що Вам розповість портфоліо?

Про якість. Зверніть увагу на напрямки діяльності наших замовників. Складіть своє враження про важливість якості друку рекламної поліграфії в їхній діяльності. Наприклад, каталоги плитки, паркету, шпалер, меблів не допускають неточного відтворення кольорів, тому що від цього залежать продажі. Будь-яка компанія, що працює в індустрії краси, також не прийме неякісний друк, тому що в їхній справі важливий кожен відтінок. А якщо Ви бачите в портфоліо альбоми художників, будьте певні, стосовно якості друку ця друкарня не підведе. Фото продукції, зроблені з різних ракурсів, вже на сайті допоможуть Вам скласти певне уявлення про якість збірки, палітурних робіт, висічки. Всі зразки «живцем» Ви можете розглянути в нашому виставковому залі. Певні екземпляри, а також сам каталог «Макроса» може бути доставлений нашим менеджером у Ваш офіс.

Про рівень складності поліграфічних робіт. Крім фото, біля кожної роботи є опис готового продукту, що докладно розкаже про комплекс виконаної роботи для досягнення видимого результату.

Про творчу родзинку та смак. Багато наших замовників здають до друку готові макети. Чимало й таких робіт, де наш дизайнер допрацьовує макет, доповнюючи його тією творчою родзинкою, яка з будь-якого макета зробить, як то кажуть, «лялечку».

Про обладнання та можливості. Величезне значення для якості друку має обладнання друкарні. «Макрос», наприклад, працює на новій 4-х колірній машині Heidelberg Printmaster PM 74. Це високотехнологічне обладнання нового покоління, на якому завжди можна зробити більше, якісніше, надійніше. Найважливіше те, що за пультом машини стоять друкарі-професіонали, що будуть боротися за видалення останньої помарочки, чи викатки 100% плашки, тому що вони інакше просто не розуміють ЯКІСТЬ ДРУКУ!!!

Про професіоналізм. Спеціалістам «Макроса» відомі усі тонкощі поліграфічної майстерності, а також можливості нашої друкарні до найменших подробиць. Їх можна сміливо назвати фанатами своєї справи. Ось чому вони ніколи не пустять у друк макет, з якого буде поганий результат. Ми називаємо себе професіоналами, тому нам не важливо, хто зробив помилку в макеті, головне те, що ми не допустимо, щоб вона потрапила до друку.

Про довіру замовників. Виконані поліграфічні роботи прямо говорять про своїх замовників. За одними тільки назвами компаній можна скласти враження про рівень довіри до друкарні. Якщо свій імідж нам довіряють солідні банки, великі торговельні компанії, знані творчі особистості, значить, «Макрос» вже неодноразово довів їм свою надійність.

Про ставлення до клієнтів. Як про наше ставлення до клієнтів можна дізнатися з портфоліо? Ви тільки подивіться, скільки робіт ми виконали для кожного з них! Це означає, що людям подобається з нами працювати. І яким людям! Всі наші клієнти – неординарні, яскраві особистості! До них потрібен особливий підхід. До речі, усіх їх ми знаємо не за номером замовлення, а поіменно. А ще знаємо, хто з них що любить. Інколи вони заходять до нас навіть не з замовленням, а просто поспілкуватися за філіжанкою кави. Ми надаємо їм можливість поглянути на їхню справу з незвичайного, можливо, з найкрасивішого ракурсу, і вони це цінують. Адже надаремно для них ми - «Улюблена друкарня».

Тетяна Козак | 28/5/2012 | Друкарня Поліграфія Портфоліо