Друкарня МАКРОС
Вишукана поліграфія для вибагливих замовників

Перегляньте зразки
нашої продукції
     Ознайомтесь з цінами
на нашу продукцію

Краса – це прекрасно, красива практичність – ще краще

Бухгалтери та фінансисти, економісти і плановики, логісти та обліковці, менеджери з продажів, інспектори та аудитори – спеціалісти, без яких бізнес-процес неможливий. Хто, як не вони, турботливі клопіткі бджілки, день за днем підтримують фінансовий порядок. Вони повинні пам’ятати все: про своєчасну сплату податків і звітність, правильний облік доходів та витрат. План надходжень і найголовніший план продажів, від котрого залежить увесь бізнес, величезні цифри в датах і кварталах постійно тримають в собі їх золоті голови і, інколи, такі втомлені очі.

Будучи практичними господарниками, співробітники цих відділів завжди надають перевагу функціональним і корисним речам, вміючи при цьому розуміти і цінувати справжню красу.

Квартальний календар вони завжди оцінять достойно. Але, часто буває так, що «квартальники» засмучують Ваших працьовитих працівників. Від вологи деформується основа, швидко десь губиться силіконова стрічка, мобільне віконце для дати, котре повинно створювати зручність, виявляється зовсім незручним, та й сітка нечитабельна...

Давайте розглянемо, яким повинен бути справжній квартальний календар, щоб всі Ваші золоті голови були задоволені.

  • Оптимальний квартальний календар складається з 4-х частин, з’єднаних 3-ма пружинами. Дата виділяється зручним мобільним віконцем, закріпленим на силіконовій стрічці. Віконце обов’язково відповідає розміру кегля, котрим надруковані дати.
  • Формат 335 x 235 мм. дозволить застосувати максимально читабельний розмір кеглю для календарної сітки.
  • Основа - щільний картон 300 г/м2. Захищений УФ лаком 1+0, він буде стійким до вологи.
  • При повнокольоровому друці на односторонній картонній основі 4+0 макет виглядає барвистим, а УФ лак робить кольори яскравими та насиченими. Ваша реклама стає ще привабливішою, змушує звернути на неї увагу.
  • Міцна пружина, що зможе утримувати форму, і щільний якісний картон не дадуть виробу деформуватися впродовж року.
  • Календарна сітка з двоколірним друком 2+0 зручно відділить яскраві вихідні та святкові дні від сірих буднів відповідними кольорами. Папір сітки обирають легкий, але досить щільний для друку, 90 г/м2.

Звертаємо Вашу увагу на гарний спосіб зекономити, зовсім нічого не втрачаючи. Оберіть формат трішечки менший (пропонуємо 300 x 210 мм.) Це не вплине на загальне сприйняття композиції календаря, не менш зручною і читабельною буде календарна сітка. Але ціна 1 екз. при накладі 1000 екз. буде вже приблизно не 19,00 грн., а 18,00 грн., при 5000 екз. – не 15,00 грн., а 14,00 грн., за 1 екз. Загалом економія на 5000 екз. складе майже 4000 грн. Як кажуть у народі: «Копійка гривню береже».

Розгляньте зразки квартальних календарів, виготовлених у «Макросі». Будь-який зразок, що Вас зацікавив, буде доставлено у Ваш офіс найближчим часом. Зверніть увагу на рік, коли друкувався той чи інший календар, і його зовнішній вигляд, що прекрасно зберігся до сьогодні. Так само гарно виглядатимуть Ваші календарі, виготовлені в нашій друкарні, через рік, два і більше.

Ми цінуємо й поважаємо всіх своїх клієнтів незалежно від того, велика у замовника компанія, чи він – представник малого бізнесу, приватний підприємець, маленька золота рибка, що вміє виживати в непростих кризових умовах сьогоднішнього ринку. Пропонуємо відмінне рішення для тих, кому потрібні зовсім маленькі партії квартальних календарів.

Обирайте найвищу якість та прийнятні ціни. Обирайте «Макрос»!

Тетяна Козак | 26/6/2012 | Квартальні календарі Календарі Виготовлення календарів Ціна