Друкарня МАКРОС
Вишукана поліграфія для вибагливих замовників

Перегляньте зразки
нашої продукції
     Ознайомтесь з цінами
на нашу продукцію

Важлива не вартість каталогу, а вартість іміджу

Всі види каталогів - товарів, послуг чи презентаційні (про компанію), - є складовою іміджевої продукції. Каталог для іміджу має приблизно таке ж важливе значення, як назва торгової марки чи фірмовий стиль. До каталогу як маркетингового продукту досить суворі вимоги. Пам’ятаєте, «Як ви яхту назвете, так вона і попливе». Та не забувайте, що плисти однаково добре може яхта за 1 мільйон і за 10 мільйонів. Все залежить від того, що в ній для Вас важливо: функціональність чи престиж. Виділіть головне, що слід підкреслити особливим способом, і заощаджуйте там, де це буде доречно.

Якщо Ви продаєте дорогий товар, його потрібно відповідно продемонструвати в каталозі. Розкішні меблі, наприклад, прорекламувати можна тільки показавши всі деталі крупним планом на чітких яскравих фото, надрукованих на якісному папері з хорошою текстурою, що може до дрібниць передати переваги фотографічного друку.

Каталог насосів, кліматичних систем, сушильного обладнання, сільськогосподарської техніки має бути якісним, але додаткові ефекти, такі як висічка, вибірковий лак, дизайнерський папір, люверси, стрічки - не обов’язкові. Фотографічна якість паперу з ідеальним відтворенням кольору в таких каталогах не має настільки важливого значення, як для каталогу ексклюзивних меблів, шпалер, плитки, паркету, тканин чи картин художника. А от якщо Ваш каталог несе багато технічної інформації, якою будуть користуватися часто, можливо, потрібно акцентувати увагу на міцній палітурці та скріпленні сторінок. Адже витривалість каталогу буде асоціюватися з якістю товарів, які Ви пропонуєте.

Розглянемо більш докладно орієнтовну, скажімо, майже мінімальну, вартість виготовлення гарного презентаційного каталогу.

Яким він буде?

  • Повноколірним (4+4), формату А4 (журнальний чи альбомний формат).
  • Внутрішній блок – 48 сторінок, щільність паперу 150 г/м2.
  • Яскрава кольорова обкладинка з щільного паперу 250 г/м2 з матовою ламінацією і тисненням логотипа компанії. Таку обгортку дуже приємно тримати в руках. На цій ніжній на дотик поверхні прекрасно виглядає конгревне тиснення - об’ємне, здається, ніби тепле всередині.
  • Сторінки скріплені скобою: просто, зручно, надійно.

Ціна одного екземпляра дуже залежить від накладу. При збільшенні накладу від 500 до 5000 шт. ціна за 1 каталог знижується від 28 грн. до 8 грн. за одиницю!

Оптимізуйте ціну, та не забувайте, що каталог – обличчя Вашого бізнесу. Довірте його «Макросу». Ми не підведемо. Переконайтеся в цьому, ознайомившись з відгуками наших постійних клієнтів, відомих та шанованих в Україні компаній.

Тетяна Козак | 13/6/2012 | Каталоги Виготовлення каталогів Друк каталогів Ціна